• Standaard

Het Team

Chantal R.

Ik ben Chantal Rooze, moeder van 2 dochters en 3 bonus kinderen. 

Na mijn opleiding ben ik de bejaardenzorg ingegaan. Daarna full time moeder geweest en tijdens deze periode heb ik meerdere opleidingen gedaan. In 2009 heb ik besloten de kraamzorg in te gaan wat ik met veel liefde en passie doe. 

De zorg voor moeder en kind, maar ook de papa's en ander kinderen tellen mee in deze prachtige week die ik met jullie mag beleven!

Karin 

Ik ben Karin, geboren en getogen Amsterdammer. Ik heb 2 zonen, 2 schoondochters en kleindochter Amii.
Na lang in het buitenland gewoond te hebben ben ik in 1998 begonnen met de verkorte opleiding tot kraamverzorgende. Sindsdien werk ik in de kraam bij gezinnen thuis. Het leuke hiervan is dat je bij allerlei mensen en culturen thuis komt. Ik leer elke dag nog van de verschillende culturen.
Ik vind het heerlijk om moeder en kind (en de rest van de familie) een fantastische kraamweek te geven. Moeder lekker verwennen en haar haar rust te geven. Haar van alles te leren en als er meerdere kinderen in het gezin zijn, die erbij te betrekken met bijvoorbeeld het badje en wegen van de baby

Aaltje

Onze Aaltje is met haar welverdiende pensioen

Femmie

Hallo, ik ben Femmie en vanaf mijn achttiende jaar ben ik werkzaam als kraamverzorgster. Tijdens de periode dat ik kinderen kreeg ben ik tijdelijk gestopt. Toen de jongste vier jaar was geworden, ben ik weer gaan werken als kraamverzorgster, hetgeen ik nog steeds met veel plezier doe. Wie weet tot snel……

Corine

Hoi hoi, ik zal me even voorstellen.

Ik ben Corine Rossenaar en ik kom het team van Arabel versterken!

Ik werk al geruime tijd in de kraamzorg en doe het nog steeds met evenveel passie!

 

Zorg dragen voor ouders (en overige gezinsleden) met een pasgeborene waarvan hun leven even op zijn kop staat.

De ouders met raad en daad bijstaan om zorg te dragen voor rust, regelmaat en reinheid.

En dan na 8 dagen met een gerust hart de ouders (en overige gezinsleden) achter te laten met het gevoel “we kunnen het”!!!!

Dat is de mooiste uitdaging van ons beroep!!

 

Monique

Hallo allemaal,

Ik heet Monique. In 2000 heb ik mijn diploma Ziekenverzorgende IG mogen behalen en na een lange tijd in de ouderenzorg en ziekenhuis te hebben gewerkt ben ik overgegaan naar de kraamzorg wat een super beslissing is geweest!
Ben nu 11 jaar kraamverzorgende en dit is echt een heerlijk beroep!

Samen met m'n Jack Russel en twee katten woon ik in Weesp en ben ik veel te vinden op stal waar m'n paardje staat, en op z'n tijd een lekker buitenritje kan maken!

Ik zie er naar uit om van de kraamweek een feestje te maken!!
Tot snel,
Monique

Brenda

Hoi... ik ben Brenda, vanaf mijn 18e kraamverzorgster!
Dus een echte oude rot in dit prachtige vak.
Met mijn ruime ervaring hoop ik nieuwe ouders een stevige basis te geven zodat ze na de kraamweek vol vertrouwen de toekomst samen met hun kindje tegemoed kunnen zien.
Natuurlijk probeer ik tijdens de kraamperiode het gezin zoveel mogelijk te 'ontzorgen'.
Verder houd ik zelf enorm van gezelligheid en verwen het kraamgezin graag waar ik kan.

Groetjes en wie weet...tot snel!
Brenda

Patricia

Hoi aanstaande ouders,
Ik ben Patricia en ben vanaf 2009 kraamverzorgster.
Dit is het mooiste beroep heerlijk om al die lieve gezinnen op weg te helpen en ze aan het eind van de week zelfverzekerd achter te laten.
Ben super blij dat ik vanaf 1-12-17 bij dit super team mag komen werken met allemaal top collega’s.
Wie weet tot snel.

Ilse

Hoi, ik ben Ilse. Ik ben nu al een tijdje met zeer veel plezier werkzaam bij De Kraamspecialist.

Ik vind de kraamweek de meest speciale week uit een mensenleven. Ik vind het dan ook een voorrecht om jonge ouders in deze periode bij te mogen staan. Ouders helpen met tips en trics, ontlasten en verzorgen vind ik heerlijk om te doen. Want hoe mooi deze eerste week ook is, er komt heel wat bij kijken.

Groetjes Ilse

Inge

Hallo Allemaal!

Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Inge en ben verzorgende IG. De kraamzorg heeft mij altijd aangetrokken dus heb de stap gezet van de ouderenzorg naar de kraamzorg.  Ik vind het super om kersverse ouders te helpen bij de eerste week samen met kun kind. Ik heb er echt super veel zin in. 

wie weet tot ziens......Inge

Mirelle

Hallo ik ben Mirelle Kerstens, getrouwd en moeder van een dochter.
Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij de Kraamspecialist .
Ik heb er vreselijk veel zin in om de nieuwe baby's te verwelkomen en moeder en kind bij te staan in de eerste dagen zodat ze op de laatste dag dat ik er ben een toekomst vol vertrouwen tegemoet gaan.
Wie weet tot gauw dan gaan we samen een mooie tijd van maken...

Liefs Mirelle

Nanine

Mijn naam is Nanine Blonk. Ik heb twee oudere kinderen. Ik zit al een behoorlijke tijd in het de kraamzorg. Ervaring in de kraamzorg heb ik op klinisch gebied maar ook in het geboortehotel gewerkt en natuurlijk het thuis kramen. Dit werk is echt een passie voor mij en hoop het daarom nog lang te mogen doen. Wie weet kom ik bij jullie kramen!

Marian

Dag, Ik ben Marian en werk al jaren als kraamverzorgster. Voor mij is het een heel bijzonder en leuk beroep. Het is leuk en interessant om je werk bij zoveel verschillende mensen te mogen doen. Al die verschillende mensen hebben een ding gemeen, ze hebben een nieuw mensje op de wereld gezet en willen daarvoor het beste. Onze taak om hen de eerste week zo goed en prettig mogelijk op weg te helpen. Tussen alle werkzaamheden door geniet ik van de leuke gesprekken waar ik heel veel van opsteek. Ik hoop natuurlijk dat dat wederzijds zal zijn.

Groetjes, Marian

Maura

Hoi, ik ben Maura ik ben trotse tante van 5 prachtige nichtjes. De oudste is 15 en de jongste is 8 maanden. Hierdoor zit ik al tussen de luiers sinds ik 8 jaar oud ben. Ook mijn moeder zit al 35 jaar in het vak en krijg dus al mijn hele leven het een en ander mee over dit prachtige vak! Het belangrijkste vind ik dat ik gloednieuwe ouders het vertrouwen kan geven om na de kraamweek alles zelfstandig te kunnen doen met hun wondertje. Ondanks dat ik van mijn werk houd vind ik t heerlijk om tegen t einde van de kraam week te horen te krijgen dat ik eigenlijk niet meer nodig ben! Dat is voor mij een teken dat ik mijn werk goed heb gedaan!! Ik ben zelf half spaans en ik spreek de taal ook en houd er ontzettend van om mijn kraamgezin te verwennen met een heerlijke spaanse tortilla en andere lekkernijen! 

Hiermee hoop ik jullie uiteraard snel te zien.

Groetjes, Maura!

Yvonne

Hallo!’’ Ik ben Yvonne

Als Kraamverzorgende vindt ik het fijn een plezierige sfeer te creëren tijdens het ondersteunen van gezinnen.  Ik vindt fijn om kersverse ouders goeie voorlichting te geven en mee te denken met betrekking tot het behouden van rust en regelmaat in het huishouden.

Het geeft mij voldoening bij het afsluiten van de kraamweek ouders zelfverzekerder het ouderschap te zien ingaan. ‘Want daar doe ik het voor

 

Simone

Simone is nog druk bezig met haar stukje........

Melisa

Melisa is druk bezig met een stukje te schrijven..........

Coby

Hallo aanstaande ouders,

Ik ben moeder van 3 volwassen kinderen en oma van 4 geweldige kleinkinderen!
Dus door de wol geverfd zal ik maar zeggen ????
Graag kom ik jullie dan ook helpen in die eerste belangrijke,leuke en spannende week.
Zodat jullie alle tijd hebben om te wennen aan jullie nieuwe gezinssituatie!

Groetjes Coby

Demika

Danny

Ik ben Danny en sinds een paar jaar werkzaam bij De Kraamspecialist. Zelf heb ik mijn kraamperiode op een heel plezierige manier beleeft en denk nog altijd terug aan deze mooie bijzondere week. Wat ik zo leuk vind, is bijdragen aan het maken van mooie herinneringen, en nieuwe ouders in de watten leggen. Daarnaast is het fijn om kennis te delen, en zo ouders te helpen bij de start van hun nieuwe leven. Om te kunnen knuffelen met zo'n heerlijk nieuw wezentje is natuurlijk ook geen straf, kortom ik geniet van alle facetten die dit mooie vak biedt. Wie weet zie ik jullie snel, ik kijk er naar uit.

 

Bianca

Ik ben Bianca, getrouwd en woon in Hoorn en heb een dochter.

Ik werk al jaren in de kraamzorg en doe het met heel veel plezier en passie.

Sinds  2020 werk ik met heel veel plezier bij de kraamspecialist.

Het leuke van mijn vak vind ik dat ik de nieuwe kersverse ouders en de overige kinderen kan adviseren, ondersteunen en dingen te leren zodat ik ze aan het eind van de kraamweek vol vertrouwen achter laat.

Wie weet tot snel.

Groetjes Bianca

 

Madelon

Ik ben Madelon en zelf moeder van 3 kinderen. Het elke keer bij een ander gezin in huis te mogen komen en eraan te kunnen bijdragen dat de eerste week met hun pasgeboren kindje een hele fijne tijd is, ook voor de andere kinderen in het gezin die er mischien al zijn, maakt dit werk voor mij een ongelooflijk mooi beroep. Elke dag dat ik naar een gezin rijd is een feestje.

Ik hoop tot ziens! Madelon

 

Jessie

Hallo, 

Mijn naam is Jessie, de kraamzorg is het mooiste vak om in te kunnen werken! Sinds ik klein ben trekt de geboortezorg mij al enorm aan maar heb ik eerst andere keuzes gemaakt, ik heb een aantal jaar als doktersassistente gewerkt. Het werken in een nieuw gezin, onderdeel zijn van dat gezin voor één week vind ik magisch. Je wordt in zo'n korte tijd heel hecht met elkaar, voor 1 week ben je met zijn allen een team. Het gezin dan vol vertrouwen kunnen achterlaten is een onwijs fijn gevoel.

Wie weet tot in de toekomst. 

Sanne

Hallo!

Ik ben Sanne en sinds kort werkzaam bij de Kraamspecialist. 

Na vele jaren in Zuid- en Midden Amerika te hebben gewoond en reizigers te hebben begeleid en ontzorgd, ben ik 10 jaar geleden in Amsterdam neergestreken. 

Ik ben de trotse moeder van een ééneiige meisjestweeling van bijna 7 jaar oud en wil mijn ervaringen als moeder met een tweeling graag delen. Wetend hoe belangrijk de zorg in de eerste periode na de geboorte van je kindje(s) is, richt ik mij graag op: ontzorgen, verzorgen en begeleiden. 

Daarnaast houd ik als Brabantse van gezelligheid en vind ik het heerlijk om soms wat extra’s te doen voor het kraamgezin zoals het bakken van een lekkere cake of maken van verse soep.

Ik zie er naar uit jullie persoonlijk te ontmoeten! 

Groetjes Sanne

Marina

Beste aanstaande ouders, mijn naam is Marina. Ik werk al een tijdje in de kraamzorg en doe dit met veel plezier!

Mijn doel is om jullie een gezellige, leerzame en ondersteunde kraamweek te bieden, zodat jullie aan het eind van de week kunnen zeggen, het was fijn en gezellig, maar vanaf nu redden wij ons wel!

Hopelijk tot snel

Karin B.

Ik zal mij even voorstellen! Ik ben Ka, moeder van een dochter (27) en een zoon (23), daarnaast nog 3 heerlijke bonuskinderen(ook allemaal volwassen)...via een oud klasgenoot, die al werkzaam was bij De Kraamspecialist ,ben ik er ook terecht gekomen. Ik zit helemaal op mijn plek. Elk gezin is anders. Wat is het mooi om de 'nieuwe' papa en mama een onbezorgde kraamweek te geven, vele adviezen en tips kunnen geven, de band die je opbouwt met het gezin, en dan de laatste dag. Met een gerust hart de deur achter je dicht kunnen trekken om weer naar je volgende gezin te kunnen gaan.

Nieuws

 • Lieve berichten!

    If I would have to describe our overall satisfaction with Simone ...

  Lees meer
 • Coronavirus

  Het Coronavirus houdt ons allemaal in zijn greep. Wij blijven echter gewoon k...

  Lees meer
Meer nieuws
 • De KraamSpecialist

  De KraamSpecialist

  Ons hechte team van kraamverzorgsters is erop gebrand om de best mogelijke zorg, hulp en voorlichting te geven!

  Lees meer
 • Het intakegesprek

  Het intakegesprek

  Ruim voor de bevalling wil je alles tot in de puntjes hebben geregeld. Wij helpen je daarbij!

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heb je vragen? Wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Of wil je je aanmelden?

  Lees meer
 • Arabel Roelofs, oprichtster De Kraamspecialist

  "Met de zorg, hulp en voorlichting van De Kraamspecialist willen we dat jij in je kraamtijd volop kan genieten!"

  Arabel Roelofs, oprichtster De Kraamspecialist